maanantai 26. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 parhaat

Näin loppuvuonna on aika listata kuluneen vuoden parhaat kokeilut. Niitä riittäisi enemmänkin kuin yksi per kuukausi, mutta pysyttäydytään perinteissä!


Tammikuu: Helppo suklaakakku juhliin. Tässä tarvitaan vain suklaata, mutta ei sen kummempia taitoja, sopii minulle!



Helmikuu: Täytetyt paprikat. Retroruoka, jota ei tule tehtyä kotona juuri koskaan.



Maaliskuu: Tom yum -kana. Pidätkö happaman tulisesta tom yum -keitosta? Samat maut toimivat myös kastikkeena!



Huhtikuu: Mehevä mustikkamurupiirakka. Huhtikuussa kannattaa viimeistään käyttää pakastimen pohjalla lojuvat mustikat. Vaniljajäätelön kera tämä piirakka on aivan huippyhyvää!



Toukokuu: Parhaat hampurilaissämpylät. Niitä tarvitaan aina, hyviä hampurilaissämpylöitä.



Kesäkuu: Korealaiset bbq-ribsit. Ribsejä voi valmistaa ilman grilliäkin, joten nämä sopivat vaikka tammikuun keskelle.



Heinäkuu: Jäätelöä ilman jäätelökonetta. Kaksi ihanaa makua: vadelma-kaurakeksi ja rockyroad-suklaa.



Elokuu: Nachoja mustapavuilla. Lihaton vaihtoehto deluxe nancho -lautasesta. Toimii erityisesti perjantaisin kylmän juoman kera.



Syyskuu: Kinuskiset puolukkapavlovat. Ihastuttavaa kirpeyttä ja makeutta, pehmeyttä ja rapeutta. Sopisi myös jouluaikaan.



Lokakuu: Härkis-punajuuripaistos. Syksyn juttu meidän keittiössä oli Härkis. Tämä oli kaikessa epäonnessaan maukkaimpia kokeiluja.



Marraskuu: Vaivaamaton pizza. Jos pizzataikinaa ei tarvitse vaivata, on se kokeilemisen arvoinen juttu.



Joulukuu: Avaa pulloa kuohuvaa ja napostele sen seurana pikkublinejä kolmella eri täytteellä. Takuuvarma juhlatunnelma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti